Zagorelo v otroški sobi stanovanjske hiše v Depali vasi

Danes, okrog 8.30 ure je zagorelo v otroški sobi stanovanjske hiše v Depali vasi. Požar so hitro lokalizirali in pogasili gasilci CZR Domžale in PGD Stob-Depala vas. V požaru ni bila poškodovana nobena oseba, je pa ogenj uničil inventar v otroški sobi.

Bogdan Potočnik, vodja IV. izmene poklicne gasilske enote CZR Domžale nam je povedal, da so bili ob 8.36 uri obveščeni, da je prišlo do požara otroške sobe v stanovanjski hiši v Depali vasi. Gasilci so po prihodu najprej izklopili elektriko in pričeli z gašenjem sobe. Požar so hitro ukrotili in pogasili ter v nadaljevanju iz sobe na prosto iznosili ožgane predmete. S termovizijsko kamero so še pregledali otroško sobo ter prezračili hišo. Na kraju so posredovali tudi policisti PP Domžale.

Tomaž Tomaževic s Policijske uprave Ljubljana nam je povedal, da so bili danes 8.30 ure obveščeni o požaru v eni izmed sob v stanovanjski hiši v Depali vasi: “Na kraju so posredovali gasilci, ki so požar pogasili in policisti, ki so zbrali prva obvestila in zavarovali kraj. Po prvih podatkih naj bi zagorelo zaradi napake na električnem radiatorju v sobi, ogenj pa se je razširil na pohištvo. V dogodku ni bil nihče poškodovan, nastalo pa je za nekaj tisoč evrov škode. Policisti bodo opravili ogled in o vseh ugotovitvah obvestili pristojno državno tožilstvo.”

Miha Ulčar; Foto: CZR Domžale

Komentarji uporabnikov
Tagi