Z avtom zapeljal v potok Račo

Danes, nekaj minut pred 12. uro je voznik osebnega vozila med Gorjušo in Brezovico pri Dobu zapeljal s cestišča in z avtom pristal v potoku Rača. Voznik v nesreči ni utrpel poškodb, njegovo vozilo pa so iz potoka izvlekli poklicni gasilci CZR Domžale.

Bogdan Potočnik, vodja IV. izmene poklicne gasilske enote CZR Domžale nam je povedal, da so bili o nesreči voznika osebnega vozila, ki je na relaciji Gorjuša – Brezovica zapeljal s cestišča in pristal v potoku Rača, obveščeni ob 11.47 uri. Gasilci so so zavarovali vozilo pred izlitjem tekočin ter ga nato s pomočjo vitla potegnili do cestišča. Voznik v nesreči ni utrpel poškodb. Na kraju so posredovali tudi policisti PP Domžale.

Na Policijski uprav Ljubljana so nam v zvezi z okoliščinami prometne nesreče povedali, da je voznik zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal s ceste in nato v strugo potoka Rače, pri tem pa ni bil poškodovan. Na kraju so posredovali gasilci, ki so zavarovali vozilo pred izlitjem tekočin, tako da po prvih podatkih do onesnaženja potoka ni prišlo. Policisti so povzročitelju izdali plačilni nalog.

Miha Ulčar; Foto: CZR Domžale

Tagi