V zaprtem gostinskem lokalu na Breznikovi ulici v Domžalah zagorele smeti

Nekaj pred 7.30 uro so gasilci prejeli obvestilo, da so v gostinskem lokalu Cuba Libre na Breznikovi ulici v Domžalah, ki zaradi ukrepov ne obratuje, zagorele smeti, prostore lokala pa je napolnil dim. Na kraju so posredovali poklicni gasilci CZR Domžale in gasilci PGD Domžale-mesto, ki so pogasili goreče oziroma tleče smeti ter prezračili prostore lokala.

Jure Slapar, vodja dnevne izmene poklicne gasilske enote CZR Domžale nam je povedal, da so bili ob 7.20 uri obveščeni, da so v gostinskem lokalu na Breznikovi ulici v Domžalah zagorele smeti in odpadne krpe v vrečki za odpadke. Gasilci so tleče smeti in krpe pogasili ter jih iznosili iz prostora na prosto, kjer so jih dodatno zalili z vodo. V nadaljevanju so še prezračili prostore, saj so bili močno zadimljeni.

Požar oziroma dim in smrad po zažganem, ki se je širil iz lokala, ki sicer zaradi ukrepov ne obratuje, je opazila ena izmed zaposlenih v objektu. Na kraju so poleg poklicnih gasilcev CZR Domžale posredovali še gasilci PGD Domžale-mesto in policisti PP Domžale.

Miha Ulčar; Foto: CZR Domžale

Tagi