V Zaborštu voznik z avtom pristal v grmovju

Danes nekaj po 14. uri je na Ihanski cesti v Zaborštu pri Domžalah starejši voznik z osebnim vozilom zapeljal s cestišča in pristal v grmovju. Voznik je v nesreči utrpel poškodbe in bil s strani reševalcev prepeljan v UKC Ljubljana.

Jani Jeraj, vodja I. izmene poklicnih gasilcev CZR Domžale, ki je posredovala na kraju prometne nesreče, nam je povedal, da so bili o njej obveščeni ob 14.06 uri. Gasilci so takoj po prihodu zavarovali kraj prometne nesreče, odklopili akumulator na vozilu ter opravili pregled poškodovanega voznika. Da so zagotovili lažji iznos poškodovanega voznika, so ob vozilu z motorno žago odstranili manjša drevesa in veje ter ga nato skupaj z reševalci NMP ZD Domžale iznesli do reševalnega vozila. Na kraju so bili prisotni tudi policisti PP Domžale.

Prometna nesreča se je pripetila tik pred Zaborštom in sicer naj bi voznik tik za tem, ko je prevozil avtocestni nadvoz, z osebnim vozilom zadel robnik, nato pa je zapeljal s cestišča in pristal v grmovju. Le-to je vozilo tudi zaustavilo.

Miha Ulčar; Foto: CZR Domžale

Komentarji uporabnikov
Tagi