V Turnšah trčila osebno in tovorno vozilo

Danes, okrog 11.45 uri je na lokalni cesti v Turnšah prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bila udeležena tovorno in osebno vozilo.  V nesreči ni bilo poškodovanih, je pa nastala večja materialna škoda.

Martin Juteršek, vodja intervencije III. izmene poklicne gasilske enote CZR Domžale nam je povedal, da so bili ob 11.45 uri obveščeni, da sta na lokalni cesti v naselju Turnše trčila osebno in tovorno vozilo. Gasilci so takoj po prihodu zavarovali kraj prometne nesreče, odklopili akumulator na osebnem vozilu, posuli cestišče razlitih motornih tekočin ter osebno vozilo povlekli s pločnika na cestišče, kjer ga je nato prevzela avtovleka. V nesreči ni bilo poškodovanih. Na kraju so bili prisotni tudi policisti PP Domžale.

Tomaž Tomaževic s Policijske uprave Ljubljana nam je v zvezi z okoliščinami prometne nesreče v Turnšah povedal, da je do nje prišlo, ker je voznika osebnega vozila zaradi neprilagojene hitrosti zaneslo na nasprotno stran ceste, kjer je trčil v tovorno vozilo, ki je pripeljalo nasproti. V nesreči ni bili nihče poškodovan, nastala je materialna škoda. Policisti vodijo prekrškovni postopek.

Miha Ulčar; Foto: CZR Domžale

Tagi