V Trzinu trčili osebni vozili, v kletnih prostorih podjetja na Rodici izbruhnil požar

Dnevna izmena poklicne gasilske enote CZR Domžale je danes dopoldan posredovala na dveh intervencijah. V križišču Kmetičeve in Mengeške ceste v Trzinu je malo pred 8. uro zjutraj prišlo do naleta dveh osebnih vozil, v podjetju AC Lovše na Jarški cesti na Rodici pa je malo pred 9.30 uro v kletnih prostorih izbruhnil požar.

Robert Koščak, vodja II. izmene poklicne gasilske enote CZR Domžale nam je povedal, da so bili ob 7.58 uri obveščeni, da je v križišču Kmetičeve in Mengeške ceste v Trzinu prišlo do naleta dveh osebnih vozil. Gasilci so takoj po prihodu zavarovali kraj prometne nesreče, do prihoda reševalcev nudili pomoč in oskrbo poškodovani osebi, odklopili akumulatorja na vozilih in posuli razlite tekočine. Poškodovano osebo so reševalci prepeljali v UKC Ljubljana. Po dogovoru s policisti so v nadaljevanju umaknili osebni vozili s cestišča. Na kraju so posredovali tudi gasilci PGD Trzin.

Ob 9.28 uri pa so bili gasilci obveščeni, da je v kletnih prostorih podjetja AC Lovše izbruhnil požar. Koščak nam je povedal, da so pred njihovim prihodom požar v večini pogasili že zaposleni. Skupaj z gasilci PGD Jarše – Rodica so v nadaljevanju izvedli dokončno pogasitev, prezračili prostore in izmerili koncentracijo plinov. Poškodovanih ni bilo. Na kraju so bili prisotni tudi policisti PP Domžale.

Miha Ulčar; Foto: CZR Domžale

Tagi