V Trzinu trčila osebno in kombinirano vozilo, ena oseba utrpela poškodbe

Danes, nekaj po 7. uri zjutraj je na Mengeški cesti v Trzinu prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bila udeležena osebno in kombinirano vozilo. V nesreči je voznica osebnega vozila utrpela poškodbe in bila s strani reševalcev prepeljana v UKC Ljubljana.

Matjaž Korošec, vodja III. izmene poklicne gasilske enote CZR Domžale, ki je na kraju posredovala skupaj z gasilci PGD Trzin, nam je povedal, da so bili o prometni nesreči osebnega in kombiniranega vozila na Mengeški cesti v Trzinu obveščeni ob 7.15 uri. Takoj po prihodu so najprej zavarovali kraj prometne nesreče, odklopili akumulatorja na vozilih ter oskrbeli poškodovano voznico do prihoda reševalcev NMP Domžale, ki so jo nato prepeljali v UKC Ljubljana. Gasilci so v nadaljevanju še posuli cestišče razlitih tekočin.

Korošec nam je še povedal, da je na intervenciji sodelovalo šest poklicnih gasilcev z dvema voziloma ter dva gasilca PGD Trzin z enim vozilom. Na kraju so posredovali tudi policisti PP Domžale.

Na Policijski upravi Ljubljana so nam povedali, da je do prometne nesreče prišlo, ker voznik kombija ni vozil na
zadostni razdalji in je trčil v vozilo voznice pred njim. Pri tem se je udeležena voznica lažje telesno poškodovala. Policisti so povzročitelju izdali plačilni nalog.

Miha Ulčar; Foto: CZR Domžale

Tagi