V Trzinu ponoči zagorelo zapuščeno osebno vozilo

Danes, nekaj minut čez 2. uro zjutraj je na koncu trzinske obvoznice, v smeri proti Domžalam, zagorelo zapuščeno osebno vozilo. Že pred prihodom gasilcev sta goreče vozilo z ročnim gasilnim aparatom pričela gasiti policista PP Domžale, dokončno pa so ga pogasili gasilci CZR Domžale in PGD Trzin.

Bogdan Potočnik, vodja IV. izmene poklicne gasilske enote CZR Domžale nam je povedal, da so bili ob 2.11 uri obveščeni o požaru zapuščenega osebnega vozila, ki se je nahajalo na koncu trzinske obvoznice, v smeri Domžal. Že pred prihodom gasilcev sta goreče vozilo z ročnim gasilnikom začela gasiti policista PP Domžale, dokončno pa so ga pogasili gasilci, ki so tudi zavarovali kraj dogodka.

Aleksandra Golec s Policijske uprave Ljubljana nam je v zvezi z dogodkom povedala, da je bilo ugotovljeno, da je zagorelo v notranjosti vozila, nato pa se je ogenj razširil na celotno vozilo: “Policista, ki sta prišla prva na kraj sta uspela požar pogasiti, gasilci pa so nato požar dokončno sanirali. Na vozilu, ki je bilo tam parkirano že nekaj dni in izvira iz Poljske, je nastala materialna škoda za okoli 5000 evrov. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil v zvezi suma storitve kaznivega dejanja poškodovanja tuje stvari in bodo o vseh znanih okoliščinah obveščali pristojno državno tožilstvo.”

Miha Ulčar; Foto: CZR Domžale

 

Tagi