V Študi trčila osebno vozilo in kolesar, ki je v nesreči utrpel poškodbe

Danes okrog 16.30 ure je na nadvozu avtoceste v Študi prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bila udeležena voznik osebnega vozila in starejši kolesar, ki je v nesreči utrpel hude telesne poškodbe. Po podatkih policije, je do nesreče prišlo, ker je kolesar odvzel prednost vozniku osebnega vozila.

Bogdan Potočnik, vodja IV. izmene poklicnih gasilcev CZR Domžale, ki je posredovala na kraju dogodka, nam je povedal, da so bili o prometni nesreči voznika osebnega vozila znamke Audi in starejšega kolesarja, ki se je pripetila na nadvozu avtoceste v Študi obveščeni ob 16.30 uri. Takoj po prihodu so najprej zavarovali kraj prometne nesreče ter nudili pomoč reševalcem NMP ZD Domžale pri imobilizaciji poškodovanega kolesarja. Ta naj bi utrpel poškodbe po glavi in nogah. Poškodovanega kolesarja so reševalci prepeljali v UKC Ljubljana. Na kraju so posredovali tudi policisti PP Domžale.

Na Policijski upravi Ljubljana so nam je povedali, da je po do sedaj zbranih obvestilih obvestilih in ogledu, do nesreče prišlo, ker je kolesar odvzel prednost vozniku osebnega vozila. Kolesar se je po do sedaj razpoložljivih podatkih v nesreči huje telesno poškodoval. Zaradi poškodb je bil z reševalnim vozilom odpeljan v UKC Ljubljana. Po vseh zbranih obvestilih bo sledil ustrezen ukrep.

Miha Ulčar; Foto: CZR Domžale

Tagi