V Škocjanu kolesarka trčila v osebno vozilo, pred predorom Podmilj zagorelo osebno vozilo

Danes, okrog 7. ure zjutraj so morali poklicni gasilci CZR Domžale skoraj istočasno posredovati na kar dveh intervencijah. V naselju Škocjan je kolesarka trčila v osebno vozilo in po prvih podatkih utrpela hujše poškodbe, na štajerski avtocesti pred predorom Podmilj v smeri Celja pa je zagorelo osebno vozilo.

Bogdan Potočnik, vodja IV. izmene poklicne gasilske enote CZR Domžale nam je povedal, da so bili ob 7. uri zjutraj obveščeni o prometni nesreči kolesarke in voznika osebnega vozila v naselju Škocjan in sicer naj bi kolesarka trčila v osebno vozilo. Gasilci so takoj po prihodu zavarovali kraj prometne nesreče in nudili pomoč reševalcem NMP Domžale pri prenosu poškodovane kolesarke v reševalno vozilo, s katerim so jo prepeljali v UKC Ljubljana. Na kraju so posredovali tudi policisti PP Domžale.

Ob 7.04 uri pa so bili gasilci obveščeni, da je na štajerski avtocesti pred predorom Podmilj zagorelo osebno vozilo. Gasilci so po prihodu zavarovali kraj dogodka ter pogasili goreče vozilo. Vozilo je bilo v požaru uničeno. Na kraju so posredovali še gasilci ACB Vransko in PGE Celje, policisti in delavci Darsa.

Miha Ulčar; Foto: CZR Domžale

Tagi