V Radomljah voznica zapeljala s ceste in trčila v ograjo mostu

Danes nekaj pred 17. uro je v Radomljah voznica z osebnim vozilom zapeljala s cestišča in trčila v ograjo mostu. Na kraju prometne nesreče so posredovali poklicni gasilci CZR Domžale, policisti PP Domžale in reševalci NMP ZD Domžale, ki so poškodovano voznico prepeljali v UKC Ljubljana. Po vsej verjetnosti je voznico med vožnjo obšla slabost, zaradi česar je z vozilom zapeljala s ceste in trčila v ograjo mostu.

Bogdan Potočnik, vodja dnevne izmene poklicnih gasilcev CZR Domžale nam je povedal, da so bili o prometni nesreči voznice osebnega vozila, ki se je pripetila na mostu čez reko Kamniško Bistrico v Radomljah, obveščeni ob 16.53 uri. Takoj po prihodu so najprej zavarovali kraj prometne nesreče, odklopili akumulator na vozilu ter nudili pomoč reševalcem NMP ZD Domžale pri imobilizaciji in prenosu poškodovane voznice do reševalnega vozila, s katerim so jo prepeljali v UKC Ljubljana.

Po vsej verjetnosti naj bi voznico med vožnjo obšla slabost, kar naj bi pripeljalo do tega, da je izgubila oblast nad vozilom, ki je nato zapeljalo s cestišča in trčilo v ograjo mostu. Po trku se je vozilo ustavilo po dobrih petdesetih metrih in sicer na koncu mostu.

Miha Ulčar; Foto: CZR Domžale

Tagi