V Preserjah čelno trčili osebni vozili, ena oseba utrpela poškodbe

Danes, okrog 9. ure sta v križišču Kamniške in Pelechove ceste v Preserjah pri Radomljah čelno trčili osebni vozili. V nesreči je ena oseba utrpela lažje poškodbe in bila s strani reševalcev prepeljana v UKC Ljubljana. 

Matjaž Hribar, vodja II. izmene poklicne gasilske enote CZR Domžale nam je povedal, da so bili o prometni nesreči dveh osebnih vozil v križišču Kamniške in Pelechove ceste v Preserjah (pri trgovini Tuš) obveščeni ob 9.03 uri. Gasilci so takoj po prihodu zavarovali kraj prometne nesreče ter odklopili akumulatorja na vozilih. Reševalci NMP Domžale so eno osebo, ki je utrpela lažje poškodbe prepeljali v UKC Ljubljana. V nesreči je nastala večja materialna škoda. Na kraju so bili prisotni tudi policisti PP Domžale.

V zvezi z okoliščinami prometne nesreče v Preserjah nam je Tomaž Tomaževic s Policijske uprave Ljubljana povedal, da je do prometne nesreče prišlo, ker je voznik v križišču odvzel prednost drugemu vozniku. Pri tem se je udeleženi voznik lažje telesno poškodoval. Policisti so povzročitelju izdali plačilni nalog.

Miha Ulčar; Foto: CZR Domžale

Tagi