V naselju Hudo ognjeni zublji zajeli Kio

Danes nekaj pred 20. uro je na Prešernovi cesti v naselju Hudo pri Radomljah med vožnjo zagorelo osebno vozilo. Na kraju požara so posredovali poklicni gasilci CZR Domžale in gasilci PGD Radomlje, ki so požar pogasili, je pa ogenj vozilo uničil.

Jani Jeraj, vodja I. izmene poklicnih gasilcev CZR Domžale, ki je na kraju požara posredovala skupaj z gasilci PGD Radomlje, nam je povedal, da so bili o požaru osebnega vozila znamke Kia Sportage na Prešernovi cesti na Hudem, v bližini gostilne Pahsa, obveščeni ob 19.51 uri. Takoj po prihodu so zavarovali kraj ter pogasili požar, ki je bil ob njihovem prihodu že popolnoma razvit.

Vozilo je bilo v požaru uničeno, vzrok pa zaenkrat še ni znan. Obstaja verjetnost, da je do požara prišlo zaradi napake na motorju, saj je med vožnjo voznica ugotovila, da pojenja moč motorja, v nadaljevanju pa je nenadoma zagorelo v motornem delu. Voznica je zapeljala na avtobusno postajo in takoj zapustila vozilo. Na kraju so posredovali tudi policisti PP Domžale, ki bodo v nadaljevanju ugotavljali okoliščine in vzrok požara.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: CZR Domžale

Komentarji uporabnikov
Tagi