V Moravčah poštar padel z motorjem in se huje poškodoval

Danes, okrog 9.30 ure je na Partizanski cesti v Moravčah z motorjem padel poštar in se pri tem huje poškodoval. Poškodovanega motorista so reševalci prepeljali v UKC Ljubljana. Po podatkih policije je do padca prišlo zaradi neprilagojene hitrosti.

Anže Srenjšček, vodja intervencije poklicne gasilske enote CZR Domžale, ki je posredovala na kraju, nam je povedal, da so bili o padcu motorista – poštnega uslužbenca na Partizanski cesti v Moravčah, v križišču pri marketu Tuš, obveščeni ob 9.36 uri. Reševalci NMP Domžale so poškodovanega motorista na kraju oskrbeli ter nato z reševalnim vozilom prepeljali v UKC Ljubljana. Gasilci so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator na motorju in očistili cestišče razlitih motornih tekočin. Na kraju dogodka so posredovali tudi policisti PP Domžale.

Na Policijski upravi Ljubljana so nam v zvezi s prometno nesrečo v Moravčah, v kateri je bil samoudeležen voznik mopeda, povedali, da je padel zaradi neprilagojene hitrosti in da so policisti za njega odredili strokovni pregled. Ko bodo zbrana vsa obvestila, bo izveden ustrezen ukrep.

Miha Ulčar; Foto: Simon Eršte

Komentarji uporabnikov
Tagi