V Loki pri Mengšu v ognju ostrešje stanovanjske hiše

Včeraj, nekaj pred 13.30 uro je v Loki pri Mengšu zagorelo ostrešje stanovanjske hiše. Na kraju požara so posredovali gasilci PGD Loka pri Mengšu, PGD Mengeš, PGD Topole in PGD Trzin, ki so požar pogasili, je pa ogenj uničil okoli 100 kvadratnih metrov ostrešja.

Gasilci so imeli včeraj v Loki pri Mengšu večjo intervencijo, saj je v Loki pri Mengšu zagorelo ostrešje stanovanjske hiše. Klub hitri intervenciji gasilcev, ogenj je bil ob njihovem prihodu že popolnoma razvit, je požar uničil okoli 100 kvadratnih metrov ostrešja, ostali del ostrešja pa so gasilci uspeli rešiti. Po intervenciji so gasilci s ponjavo prekrili ostrešje in ga na ta način začasno zaščitili pred dežjem in drugimi vremenskimi vplivi. Na kraju so posredovali tudi policisti PP Domžale.

Aleksandra Golec s Policijske uprave Ljubljana nam je v zvezi s požarom, o katerem so bili obveščeni okoli 12.30 ure povedala, da so policisti z ogledom in zbiranjem obvestil ugotovili, da je pričelo goreti na ostrešju hiše, ki je v celoti pogorelo. V dogodku ni bil nihče od stanovalcev poškodovan. Vzrok požara trenutno še ni znan, policisti pa še nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo o vseh zbranih okoliščinah obveščali pristojno državno tožilstvo.

Miha Ulčar; Foto: PGD Topole

Komentarji uporabnikov
Tagi