V Krtini ponoči ponovno gorelo osebno vozilo. V plamenih končala Mazda

požar

Danes nekaj čez 2. uro zjutraj je na parkirišču pred večstanovanjsko stavbo v naselju Krtina v občini Domžale zagorelo osebno vozilo znamke Mazda 6 karavan. Kljub hitremu posredovanju gasilcev CZR Domžale in PGD Studenec, je požar vozilo popolnoma uničil, saj je bil ogenj v času prihoda gasilcev že popolnoma razvit. Je pa to že drugi požar osebnega vozila v tem mesecu, ki se je pripetil na tem parkirišču v Krtini.

Jani Jeraj, vodja nočne izmene poklicnih gasilcev CZR Domžale nam je povedal, da so bili o požaru osebnega vozila znamke Mazda 6 karavan na parkirišču pred večstanovanjsko stavbo v Krtini obveščeni ob 2.22 uri. Po prihodu so skupaj z gasilci PGD Studenec zavarovali kraj ter osebno vozilo pogasili s kombinacijo vode in pene. Kljub hitri intervenciji, požar je bil ob prihodu gasilcev že popolnoma razvit, je ogenj vozilo popolnoma uničil. So pa že pred prihodom gasilcev požar poskušali z gasilniki na prah pogasiti tamkajšnji stanovalci. Na kraju so bili prisotni tudi policisti PP Domžale.

Maja Ciperle Adlešič iz Policijske uprave Ljubljana nam je povedala, da je po prvih zbranih obvestilih ugotovljeno, da naj bi vozilo zagorelo v prednjem delu (predelu motorja), požar pa se je nato razširil na celotno vozilo. Škoda znaša po nestrokovni oceni okoli 10.000 evrov. Zbiranje obvestil in sam ogled vozila se bo nadaljeval tudi danes. Ta trenutek tako vzrok še ni znan.

Kot smo že omenili v uvodu, gre že za drugi požar osebnega vozila, ki se je na tem parkirišču pred večstanovanjsko stavbo v Krtini pripetil v tem mesecu. 6. februarja, okrog 2. ure zjutraj je zagorelo osebno vozilo znamke BMW karavan. Tudi takrat je ogenj vozilo popolnoma uničil.

Miha Ulčar; Foto: PGD Studenec, CZR Domžale

Komentarji uporabnikov
Tagi