V križišču Šaranovičeve in Bukovčeve ceste na Viru trčili osebni vozili

Danes nekaj pred 8. uro zjutraj je v križišču Šaranovičeve in Bukovčeve ceste na Viru pri Domžalah prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bili udeleženi dve osebni vozili. Na kraju prometne nesreče so posredovali poklicni gasilci CZR Domžale, policisti PP Domžale in reševalci NMP ZD Domžale, ki so oskrbeli lažje poškodovanega otroka na kraju dogodka.

Matjaž Korošec, vodja dnevne izmene poklicnih gasilcev CZR Domžale, nam je povedal, da so bili o prometni nesreči v križišču Šaranovičeve in Bukovčeve ceste na Viru, obveščeni danes ob 7.50 uri. Takoj po prihodu, na kraj so prispeli v treh minutah po obvestilu, so najprej zavarovali kraj prometne nesreče, odklopili akumulatorja na vozilih, z vpojnimi sredstvi posuli iztekle motorne tekočine in pomagali delavcem cestnega podjetja pri čiščenju cestišča. Reševalci NMP ZD Domžale so na kraju oskrbeli lažje poškodovanega otroka, ki se je v času nesreče nahajal v enem izmed osebnih vozil. Osebni vozili sta bili v nesreči popolnoma poškodovani.

Po naših neuradnih informacijah naj bi voznica osebnega vozila znamke Renault Megane spregledala rdečo luč in zapeljala v križišče ter trčila v voznika osebnega vozila znamke WW Golf.

Miha Ulčar; Foto: CZR Domžale

Tagi