V križišču pri trgovskem centru Arkadia na Viru naj bi voznik zapeljal v rumeno luč in povzročil nesrečo

Danes okrog 5.30 uri zjutraj je v križišču Šaranovičeve in Ljubljanske ceste na Viru pri Domžalah  (pri trgovskem centru Arkadia) prišlo do prometne nesreče v kateri sta bili udeleženi dve osebni vozili, pri tem pa je ena oseba utrpela poškodbe in bila s strani reševalcev NMP ZD Domžale prepeljana v ljubljanski UKC. Na kraju so poleg reševalcev posredovali še poklicni gasilci CZR Domžale in policisti PP Domžale.

Matjaž Korošec, vodja izmene poklicnih gasilcev CZR Domžale, ki je posredovala na kraju prometne nesreče, nam je povedal, da so bili o prometni nesreči v križišču Šaranovičeve in Bukovčeve ceste na Viru pri Domžalah obveščeni ob 5.40 uri. Takoj po prihodu, na kraj so prispeli v minuti po obvestilu, so najprej zavarovali kraj prometne nesreče, odklopili akumulatorja na vozilih ter nudili pomoč poškodovani ženski do prihoda reševalcev NMP ZD Domžale. Gasilci so nato z absorbentom še posuli cestišče ter umaknili poškodovana vozila s cestišča.

Nesrečo naj bi povzročil voznik osebnega vozila, ki je vozil iz smeri Podrečja, pri tem pa naj bi v križišču zapeljal v rumeno luč in trčil v voznico osebnega vozila, ki je vozila iz smeri Doba.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: CZR Domžale
Komentarji uporabnikov
Tagi