V križišču pri Mercator centru trčili osebni vozili, potnica utrpela poškodbe

Danes, okrog 10. ure sta v križišču pri Mercator centru v Domžalah trčili osebni vozili. V nesreči je ena oseba utrpela poškodbe in bila s strani reševalcev prepeljana v UKC Ljubljana.

Jani Jeraj, vodja I. izmene poklicne gasilske enote CZR Domžale nam je povedal, da so bili ob 10. uri obveščeni, da sta v križišču Ceste talcev in Kopališke ceste v Domžalah trčili osebni vozili. Gasilci so takoj po prihodu zavarovali kraj prometne nesreče, odklopili akumulatorja na vozilih ter nudili pomoč reševalcem NMP Domžale pri oskrbi poškodovane potnice, ki je sedela v zadnjem delu vozila. Reševalci so jo v nadaljevanju prepeljali v  UKC Ljubljana. Na kraju so posredovali tudi policisti PP Domžale.

V zvezi z okoliščinami prometne nesreče, nam je Tomaž Tomaževic s Policijske uprave Ljubljana povedal, da je do nje prišlo, ker je voznik osebnega vozila pri zavijanju levo odvzel prednost vozniku tovornega vozila, ki je pripeljal nasproti. Pri tem se je lažje telesno poškodovala potnica v vozilu povzročitelja. Policisti vodijo prekrškovni postopek.

Miha Ulčar; Foto: CZR Domžale

Komentarji uporabnikov
Tagi