V križišču pri avtocestnem priključku v Domžalah trčili osebni vozili, ena oseba poškodovana

Danes, nekaj minut čez 14.30 uro je v križišču Virske in Krumperške ceste pri avtocestnem priključku v Domžalah prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bili udeleženi dve osebni vozili. V nesreči je ena oseba utrpela poškodbe in ostala ukleščena v vozilu. Gasilci so jo s tehničnim posegom rešili iz vozila, reševalci pa so jo nato prepeljali v UKC Ljubljana.

Bogdan Potočnik, vodja IV. izmene poklicne gasilske enote CZR Domžale nam je povedal, da so bili ob 14.25 uri obveščeni, da sta v križišču pri avtocestnem priključku v Domžalah trčili osebni vozili. Gasilci so takoj po prihodu zavarovali kraj prometne nesreče, poškodovanega voznika s tehničnim posegom rešili iz vozila in ga v predali reševalcem NMP Domžale. Prav tako so odklopili akumulatorja na vozilih ter posuli cestišče razlitih motornih tekočin. Na kraju so posredovali tudi policisti PP Domžale. Reševalci so poškodovanega voznika, šlo naj bi za tujega državljana, prepeljali v UKC Ljubljana. Zaradi nesreče je na Virski cesti pri avtocestnem priključku nekaj časa promet potekal izmenično enosmerno.

S Policijske uprave Ljubljana so sporočili, da je do prometne nesreče prišlo, ker je voznik v križišču odvzel prednost voznici, ki je pripeljala po prednostni cesti. Pri tem se je povzročitelj lažje telesno poškodoval. Policisti vodijo prekrškovni postopek.

Miha Ulčar; Foto: CZR Domžale

Tagi