V Kokošnjah gorelo osebno vozilo, ogenj zajel tudi sosednje vozilo

Okrog 3. ure zjutraj je na dvorišču stanovanjske hiše v naselju Kokošnje v občini Domžale zagorelo osebno vozilo, ogenj pa je nato zajel še sosednje vozilo ter zabojnik za odpadke. Na kraju požara so posredovali poklicni gasilci CZR Domžale ter gasilci PGD Žeje – Sv. Trojica in PGD Studenec.

Matjaž Hribar, vodja nočne izmene poklicnih gasilcev CZR Domžale nam je povedal, da so bili o požaru osebnega vozila znamke BMW na dvorišču stanovanjskega naselja v naselju Kokošnje obveščeni ob 3.01. Požar so takoj po prihodu hitro pogasili, je pa ogenj popolnoma uničil BMW ter še poškodoval Fiat Punto, ki je bil parkiran v neposredni bližini in zabojnik za odpadke. Po besedah Hribarja je zagorelo v predelu motorja, ob njihovem prihodu pa je bil požar že popolnoma razvit.

Na Policijski upravi Ljubljana so nam povedali, da so bili policisti o požaru osebnega vozila BMW v naselju Kokošnje obveščeni nekaj po tretji uri. V požaru je pogorel celoten prednji del vozila, požar pa se je razširil še na vozilo Fiat, ki je bilo parkirano zraven. Gasilci so požar pogasili, policisti pa zavarovali kraj in opravili ogled. Pri tem ni bila poškodovana nobena oseba, nastalo je za okoli 3000 evrov škode. Po prvih ugotovitvah požar ni poledica kaznivega dejanja, vzrok in vse okoliščine bodo ugotovljene s preiskavo, ki še ni zaključena.

Miha Ulčar; Foto: CZR Domžale

Tagi