V Ihanu voznik zapeljal s ceste in trčil v transformatorsko postajo, štirje poškodovani

Včeraj okrog 22.30 ure je na Breznikovi cesti v Ihanu voznik osebnega vozila zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo z vozilom zdrsel s ceste ter trčil v transformatorsko postajo. V nesreči so štiri osebe utrpele poškodbe, katere so reševalci prepeljali v UKC Ljubljana.

Jani Jeraj, vodja I. izmene poklicnih gasilcev CZR Domžale nam je povedal, da so bili o prometni nesreči osebnega vozila, ki je zapeljalo s ceste in trčilo v transformatorsko postajo, obveščeni ob 22.34 uri. Takoj po prihodu so zavarovali kraj prometne nesreče, odklopili akumulator ter pomagali reševalcem NMP ZD Domžale pri oskrbi poškodovanih udeležencev v nesreči. Vsi, šlo naj bi za mlajše osebe, naj bi utrpeli lažje poškodbe, reševalci NMP ZD Domžale pa so jih prepeljali v UKC Ljubljana.

Na Policijski upravi Ljubljana so nam v zvezi z nesrečo povedali, da je voznik osebnega vozila okrog 22.30 ure vozil po Breznikovi cesti v Ihanu. Zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo je začelo vozilo zanašati, tako da je zdrselo izven vozišča, kjer je nato trčilo v betonski zid transformatorja. Voznik in trije potniki v vozilu so bili s kraja odpeljani z reševalnim vozilom, po prvih zbranih obvestilih pa so vsi zadobili lahke telesne poškodbe. Policisti z zbiranjem obvestil še nadaljujejo in bodo po vseh znanih okoliščinah nesreče zoper voznika ustrezno ukrepali.

Miha Ulčar; Foto: CZR Domžale

Tagi