V Domžalah trčila voznica osebnega vozila in motorist, ki je v nesreči utrpel hujše poškodbe

Danes, nekaj minut pred 12. uro je na regionalni cesti Domžale-Kamnik pri Avtocentru Kosec, prišlo do prometne nesreče voznice osebnega vozila in motorista, ki je v nesreči utrpel hujše poškodbe.

Jani Jeraj, vodja I. izmene poklicne gasilske enote CZR Domžale nam je povedal, da so bili ob 11.57 uri obveščeni o trku voznice osebnega vozila in motorista na regionalni cesti Domžale-Kamnik pri Avtocentru Kosec v Domžalah. Gasilci so takoj po prihodu zavarovali kraj prometne nesreče, nudili pomoč reševalcem NMP Domžale pri oskrbi poškodovanega motorista, katerega so nato prepeljali v UKC Ljubljana. Gasilci so še odklopili akumulator na motorju ter očistili cestišče. Na kraju so posredovali tudi policisti PP Domžale.

“Po do sedaj zbranih obvestilih je do prometne nesreče je prišlo, ker je voznica pri vključevanju v promet iz neprednostne na prednostno cesto, odvzela prednost motoristu. Pri tem se je motorist huje telesno poškodoval. Z reševalnim vozilom je bil odpeljan v UBKC Ljubljana, njegovo življenje pa ni ogroženo,” nam je v zvezi z okoliščinami prometne nesreče povedal Tomaž Tomaževic s Policijske uprave Ljubljana.

Policisti nadaljujejo zbiranjem obvestil zaradi suma kaznivega dejanja povzročitve prometne nesreče iz malomarnosti. O vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

Miha Ulčar; Foto: CZR Domžale

Tagi