V Domžalah poplavilo ambulanto medicinskega centra

Danes, okrog 16. ure so bili poklicni gasilci CZR Domžale obveščeni, da je poplavilo okrog 30 kvadratnih metrov ambulantnega prostora medicinskega centra na Slamnikarski cesti v Domžalah. Že pred prihodom gasilcev je vodovodar, ki se je v tem času nahajal v neposredni bližini, zaprl vodovodni ventil, gasilci pa so nato posesali izteklo vodo. Škoda ni nastala.

Matjaž Korošec, vodja III. izmene poklicne gasilske enote CZR Domžale nam je povedal, da so bili ob 16. uri obveščeni, da je poplavljen eden izmed prostorov medicinskega centra na Slamnikarski cesti v Domžalah. Do izliva vode je prišlo zaradi tega, ker je odtrgalo gibljivo vodovodno cev. Zaposleni najprej niso vedeli, kje prihaja do zamakanja, saj se omenjena gibljiva vodovodna cev nahaja pod umivalnikom. Se je pa ravno v tem času v tistem objektu nahajal vodovodar, ki je zaprl vodovodni ventil ter s tem preprečil nadaljnjo izlivanje vode. Gasilci so po prihodu zavarovali kraj dogodka ter posesali izteklo vodo iz prostora.

Po besedah Korošca je intervencija potekala hitro, škoda pa ob izlivu ni nastala. Na intervenciji so sodelovali štirje poklicni gasilci CZR Domžale z dvema voziloma. Na kraju so bili prisotni tudi policisti PP Domžale.

Miha Ulčar; Foto: CZR Domžale

Tagi