V Depali vasi trčili osebni vozili

Nekaj pred 18.30 uro je v naselju Depala vas prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bili udeleženi dve osebni vozili. Na kraju prometne nesreče, v kateri na srečo ni bil nihče poškodovan, nastala pa je materialna škoda, so posredovali poklicni gasilci CZR Domžale in policisti PP Domžale.

Matjaž Korošec, vodja nočne izmene poklicnih gasilcev CZR Domžale nam je povedal, da so bili o naletu dveh osebnih vozil na regionalni cesti med Domžalami in Trzinom, v naselju Depala vas, obveščeni ob 18.24 uri. Takoj po prihodu so najprej zavarovali kraj prometne nesreče ter odklopili akumulatorja na vozilih.

Do prometne nesreče naj bi prišlo v času, ko je voznica osebnega vozila znamke Škoda, ki je pripeljala iz smeri Domžal, želela zaviti levo v naselje Depala vas. Zaradi nasproti vozečih vozil je ustavila vozilo, v tistem času pa je za njo pripeljal voznik osebnega vozila znamke BMW, ki jo je po vsej verjetnosti spregledal ter trčil vanjo. Voznica s Škodo je po trku vrglo na bližnji makadam, voznika BMW-ja pa v bližnji travnik. V nesreči ni bilo poškodovanih, je pa nastala materialna škoda.

Miha Ulčar; Foto: CZR Domžale

Komentarji uporabnikov
Tagi