V Depali vasi trčila tri vozila, ena oseba utrpela poškodbe

Danes, nekaj minut pred 15.30 uro je na regionalni cesti Domžale-Trzin, v Depali vasi, prišlo do naleta dveh osebnih in kombiniranega vozila. V nesreči je ena oseba utrpela poškodbe in bila s strani reševalcev prepeljana v UKC Ljubljana.

Bogdan Potočnik, vodja IV. izmene poklicne gasilske enote CZR Domžale nam je povedal, da so bili ob 15.20 uri obveščeni, da je na regionalni cesti v Depali vasi prišlo do naleta dveh osebnih in kombiniranega vozila. Gasilci so takoj po prihodu zavarovali kraj prometne nesreče, odklopili akumulatorje na vozilih ter posuli cestišče razlitih motornih tekočin. Reševalci NMP Domžale so poškodovanega voznika na kraju oskrbeli in nato prepeljali v UKC Ljubljana. Na kraju so bili prisotni tudi policisti PP Domžale.

Potočnik nam je še povedal, da so bili okrog 11.30 ure obveščeni, da se je v občini Moravče, v bližini ceste proti Uštahu, prevrnil traktorist. Slednji naj bi utrpel lažje poškodbe in naj bi zdravstveno pomoč iskal sam naknadno. Prevrnjen traktor pa so na kolesa postavili občani.

Miha Ulčar; Foto: CZR Domžale

Komentarji uporabnikov
Tagi