V Depali vasi mopedist zaradi neprilagojene hitrosti trčil v stoječe osebno vozilo

Včeraj, nekaj minut pred 22. uro je v naselju Depala vas prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bila udeležena mopedist in osebno vozilo in sicer je mopedist zaradi neprilagojene hitrosti trčil v zadnji del stoječega osebnega vozila. V nesreči je mopedist, ki naj bi ga po trku vrglo čez vozilo, utrpel poškodbe in bil s strani reševalcev prepeljan v UKC Ljubljana.

Bogdan Potočnik, vodja IV. izmene poklicne gasilske enote CZR Domžale nam je povedal, da so bili ob 21.50 uri obveščeni, da je v naselju Depala vas mopedist trčil v zadnji del stoječega osebnega vozila. Nesreča pa se je pripetila na vzporedni cesti v naselju, ki pelje ob regionalni cesti. Gasilci so takoj po prihodu zavarovali kraj prometne nesreče, odklopili akumulatorje in nudili pomoč reševalcem NMP Domžale, ki so poškodovanega mopedista oskrbeli in nato prepeljali v UKC Ljubljana. Na kraju so bili prisotni tudi policisti PP Domžale.

Tomaž Tomaževic s Policijske uprave Ljubljana nam je v zvezi s prometno nesrečo v Depali vasi povedal, da je po do sedaj zbranih obvestilih do prometne nesreče prišlo, ker je voznik mopeda zaradi neprilagojene hitrosti trčil v vozilo, ki ga je voznik nepravilno ustavil na cesti. Pri tem se je voznik mopeda lažje telesno poškodoval. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in vodijo prekrškovni postopek.

Miha Ulčar; Foto: CZR Domžale

Tagi