V centru Domžal z avtom podrl semafor

Malo pred 11. uro je center Domžal ostal brez enega semaforja. V križišču Ljubljanske in Savske ceste je voznik osebnega vozila, med zavijanjem v levo zapeljal v semafor in ga podrl. V nesreči na srečo voznik ni utrpel poškodb, sta jo pa veliko slabše odnesla osebno vozilo in semafor. Na kraju prometne nesreče so posredovali poklicni gasilci CZR Domžale, policisti PP Domžale, delavci cestnega podjetja in Elektro Ljubljana.

Matjaž Korošec, vodja dnevne izmene poklicnih gasilcev CZR Domžale nam je povedal, da so bili o prometni nesreči v križišču Ljubljanske in Savske ceste v Domžalah, obveščeni ob 10.58 uri. Takoj po prihodu so najprej zavarovali kraj prometne nesreče, nato pa so še odklopili akumulator na vozilu ter z absorbentom posuli cestišče razlitih tekočin. V nesreči voznik ni utrpel poškodb, je bil pa prednji del avtomobila popolnoma poškodovan. Slabo jo je odnesel tudi semafor, saj ga je voznik podrl, pristal pa je pod vozilom.

Po naših informacijah naj bi voznik peljal iz smeri Karantanske ceste, v križišču z Ljubljansko cesto je zavijal levo proti Savski cesti, pri tem pa je namesto na vozni pas iz zaenkrat še neznanih razlogov zapeljal v semafor. Zaradi prometne nesreče je bil v križišču nekaj časa oviran promet.

Miha Ulčar; Foto: Jasna Plestenjak, Špela Rojc

Komentarji uporabnikov
Tagi