Ustavil na avtobusnem postajališču, izstopil iz vozila, nato pa se je zgrudil

Danes, okrog 15. ure so mimovozeči vozniki na avtobusni postaji na trzinski obvoznici opazili moškega, ki je negibno ležal ob osebnem vozilu.

Jani Jeraj, vodja I. izmene poklicne gasilske enote CZR Domžale nam je povedal, da so bili danes ob 15.02 uri obveščeni, da na avtobusni postaji na trzinski obvoznici ob vozilu leži neodziven moški. Gasilci so takoj po prihodu zavarovali kraj dogodka ter nudili pomoč reševalcem NMP Domžale pri oskrbi moškega, ki je bil zelo slabo odziven. Na kraju so posredovali tudi policisti PP Domžale in gasilci PGD Trzin.

V zvezi z dogodkom nam je Tomaž Tomaževic s Policijske uprave Ljubljana povedal, da je bilo po do sedaj zbranih obvestilih ugotovljeno, da se je voznik nekaj pred 15. uro zaradi nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja sam ustavil na avtobusnem postajališču na trzinski obvoznici in izstopil iz vozila, nato pa se je zgrudil ob vozilu. Na kraju so posredovali reševalci in ga odpeljali v bolnišnično oskrbo. Policisti do sedaj v dogodku niso zaznali elementov kaznivih ravnanj in bodo dogodek ustrezno zaznamovali.

Miha Ulčar; Foto: Arhiv domžalca

 

Tagi