Umrla med sprehodom po gozdu

Včeraj, nekaj minut pred 18.30 uro so občani na gozdni poti med Rovami in Kolovcem našli neodzivno žensko. Na kraju so posredovali gasilci PGD Rova in PGD Radomlje ter reševalci NMP Domžale. Zdravnik je na kraju potrdil smrt ženske.

Borut Kaplja, poveljnik PGD Radomlje, nam je povedal, da so ob 18.28 uri prejeli obvestilo, da so na gozdni poti med Rovami in Kolovcem našli neodzivno žensko. Žal kljub hitri intervenciji občanki niso mogli pomagati, saj je dežurni zdravnik NMP Domžale potrdil njeno smrt. Gasilci so pokojno občanko iz zahtevnega terena prenesli do bližnje ceste, kjer jo je prevzela pogrebna služba. Na kraju so bili prisotni tudi policisti PP Domžale.

Po naših informacijah naj bi 36 let stara krajanka Rov umrla zaradi zdravstvenih razlogov, kar nam je potrdil tudi Tomaž Tomaževic s Policijske uprave Ljubljana: “Glede na prva zbrana obvestila smrt ni posledica kaznivega dejanja ali nesreče, temveč bolezenskega stanja.”

Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil o vseh okoliščinah dogodka. O vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

Miha Ulčar; Foto: PGD Radomlje

Tagi