Tragična nesreča v Domžalah: Z brvi padel v Mlinščico in se utopil

Včeraj popoldan je v Domžalah prišlo do tragične smrtne nesreče, v kateri je življenje izgubil moški. Ta je med prečkanjem improvizirane brvi čez potok Mlinščica padel v vodo in se utopil. 

Matjaž Hribar, vodja II. izmene poklicne gasilske enote CZR Domžale nam je povedal, da so bili ob 15.35 uri obveščeni, da so v potoku Mlinščica v Domžalah našli utopljenega moškega, ki je med prečkanjem improvizirane brvi padel v vodo, pri tem pa je z nogo ostal ujet v brvi, zaradi česar naj bi se tudi utopil. Že pred prihodom gasilcev, so bili na kraju policisti PP Domžale, ki so moškega potegnili iz vode, vendar mu žal ni bilo več pomoči. Moški naj bi bil star okrog 60 let, nesreča pa se je pripetila na območju med Krakovsko ulico in hotelom Ambient v Domžalah.

S Policijske uprave Ljubljana so sporočili, da je po prvih zbranih obvestilih oseba padla v vodo iz brvi, smrt pa po do sedaj znanih podatkih ni posledica kaznivega dejanja. Policisti o dogodku še zbirajo obvestila in preverjajo vse okoliščine. O vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

Pri Trojanah trčila kombinirano in osebno vozilo

Hribar nam je povedal, so okrog 17. ure skupaj z gasilci PGD Blagovica posredovali tudi na prometni nesreči, ki se je pripetila na magistralni cesti v Zideh v občini Lukovica, v kateri sta trčila kombinirano in osebno vozilo. Gasilci so takoj po prihodu zavarovali kraj prometne nesreče, odklopili akumulatorja in počistili razlite motorne tekočine. Poškodovanih ni bilo.

Miha Ulčar

Komentarji uporabnikov
Tagi