V Krtini v požaru popolnoma zgorelo osebno vozilo

Danes nekaj po 14. uri je v Krtini prišlo do požara osebnega vozila, ki je kljub hitremu posredovanju gasilcev pogorelo v celoti.  Vozilo je bilo ob prihodu gasilcev in policistov že popolnoma v ognju ter prevrnjeno na streho. 

Matjaž Korošec, vodja III. izmene poklicnih gasilcev CZR Domžale nam je povedal, da so ob 14.13 uri prejeli obvestilo da v naselju Krtina, na makadamski poti v bližini tamkajšnje podružnične osnovne šole gori zapuščeno osebno vozilo. Kljub hitremu posredovanju gasilcev, na kraj so prispeli v petih minutah po obvestilu, je bilo vozilo že popolnoma v plamenih, zato naj bi po besedah Korošca po vsej verjetnosti zagorelo že pred 14. uro. Požar oziroma črn dim pa je prvi opazil krajan, ki je nato poklical gasilce. Gasilci, poleg poklicnih so sodelovali še domači gasilci PGD Studenec, so požar hitro pogasili, postavili vozilo na kolesa oziroma »platišča«, ogenj je vozilo popolnoma uniči, zgorela je tako notranjost kot zunanjost, vključno z gumami. Na kraju so bili prisotni tudi policisti PP Domžale. Korošec nam je še povedal, da je intervencija potekala hitro in usklajeno.

Na Policijski upravi Ljubljana so nam povedali, da so bili policisti danes nekaj po 14. uri obveščeni o požaru na vozilu. Ugotovljeno je bilo, da naj bi občana na kraj s traktorjem pripeljala star siv osebni avtomobil znamke Opel Astra, brez nameščenih reg. tablic, kateri je bil pred tem več mesecev parkiran pred stanovanjsko hišo. Vozilo sta prevrnila na streho in ga zažgala. Policisti bodo z zbiranjem obvestil nadaljevali. O dogodku bo obveščena pristojna inšpekcija.

Miha Ulčar; Foto: CZR Domžale

Tagi