Silovito trčil v varovalno ograjo, vozilo prevrnilo na streho

Danes, nekaj minut čez 15. uro je voznik z osebnim vozilom v naselju Goričica pri Moravčah trčil v obcestno varovalno ograjo, po trku pa je vozilo prevrnilo na streho. Voznik je imel v nesreči veliko srečo, saj ni utrpel poškodb, je pa vozilo popolnoma uničeno.

Jani Jeraj, vodja dnevne izmene poklicne gasilske enote CZR Domžale nam je povedal, da so bili ob 15.09 uri obveščeni o prometni nesreči voznika osebnega vozila, ki je v naselju Goričica pri Moravčah trčil v obcestno varovalno ograjo, po trku pa je vozilo prevrnilo na streho. Gasilci so takoj po prihodu zavarovali kraj prometne nesreče, vozilo postavili na kolesa, odklopili akumulator ter še očistili cestišče razlitih motornih tekočin. Voznik v nesreči ni utrpel poškodb, so ga pa na kraju pregledali reševalci NMP Domžale. Zaradi nesreče je bila cesta nekaj časa zaprta za ves promet.

Tomaž Tomaževic s Policijske uprave Ljubljana nam je v zvezi s prometno nesrečo povedal, da je voznik zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal s ceste in trčil v odbojno ograjo, vozilo pa se je pri tem obrnilo na streho. V nesreči ni bil nihče poškodovan, nastal je materialna škoda. Preizkus alkoholiziranosti je bil negativen. Policisti vodijo prekrškovni postopek.

Miha Ulčar; Foto: CZR Domžale

Tagi