Še vedno iščejo pogrešano Domžalčanko Almo Novljan

Policijska uprava Ljubljana v sodelovanju s hrvaškimi varnostnimi organi še vedno išče pogrešano 63-letno Almo Novljan iz Domžal, ki je od konca junija pogrešana na Hrvaškem (otok Mljet). Policisti vse, ki bi imeli informacije o pogrešani osebi, ponovno naprošajo, da to sporočijo na interventno 113 ali obvestijo Policijsko postajo Domžale (01/  724-65-80). Informacije lahko sporočijo tudi na anonimno številko 080 1200.

Alma Novljan je neznano kam izginila na območju Nacionalnega parka Mljet, da je pogrešana pa je na policijo podal prijavo njen mož, s katerim je letovala v avtokampu Đenka Lovište na Pelješcu. Takoj po prijavi se je začela velika iskalna akcija, ki je več dni potekala tako na kopnem kot v vodi, v katero so bili vključeni hrvaški gasilci, gorski reševalci, reševalci s psi in čuvaji nacionalnega parka. Pri iskanju so si pomagali tudi s čolni, helikopterji in droni.

V veliki iskalni akciji na Mljetu niso našli nobenih sledov, njena družina pa še ni obupala, saj so julija na facebooku ustvarili stran “Tražimo Almo”, kjer prosijo za pomoč. Za informacije, ki bi pripeljale do pogrešane Alme, ponujajo 10.000 evrov nagrade. Alma je visoka 163 cm, srednje postave in svetlih las.

Miha Ulčar; Foto: PU Ljubljana

 

Komentarji uporabnikov
Tagi