S kombijem zapeljal s ceste in se prevrnil na bok

Včeraj okrog 22. ure je v Spodnji Dobravi pri Moravčah voznik s kombiniranim vozilom Renault Trafic zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal s ceste in se prevrnil na bok. Voznik je v nesreči utrpel poškodbe.

Jani Jeraj, vodja I. izmene poklicnih gasilcev CZR Domžale, ki je posredovala na kraju nesreče, nam je povedal, da so bili o njej obveščeni ob 22.00 uri. Takoj po prihodu so najprej zavarovali kraj prometne nesreče, odklopili akumulator na vozilu, z vpojnimi sredstvi posuli iztekle motorne tekočine in s tehničnim posegom postavili vozilo nazaj na kolesa. Reševalci NMP ZD Domžale so poškodovanega voznika oskrbeli na kraju ter ga prepeljali v UKC Ljubljana.

Na Policijski upravi Ljubljana so v zvezi s prometno nesrečo v Spodnji Dobravi pri Moravčah povedali, da je po do sedaj zbranih obvestilih in ogledu, do nesreče prišlo, kjer je voznik zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal z vozišča na travnik, vozilo pa se je pri tem prevrnilo na bok. Voznik je bil v nesreči lažje telesno poškodovan, z reševalnim vozilom je bil odpeljan v UKC Ljubljana. Ko bodo zbrana vsa obvestila bodo policist izvedli ustrezen ukrep.

Miha Ulčar; Foto: CZR Domžale

Tagi