S Hyundai Lantro divje bežal pred policisti, nato pa v Radomljah povzročil prometno nesrečo

Poziv očividcem

Iz Policijske uprave Ljubljana so sporočili, da se je v nedeljo, 18. marca 2018, ob 01.40 uri na Prešernovi cesti 43 v Radomljah pripetila prometna nesreča I. kategorije, v kateri je bil udeležen voznik osebnega avtomobila znamke Hyundai Lantra.

Omenjeno vozilo so na Perkovi ulici na Rodici pričeli ustavljati policisti Policijske postaje Domžale, vendar voznik ni upošteval svetlobnih in zvočnih znakov policije, temveč je s pospešeno hitrostjo nadaljeval z vožnjo po Miševi ulici proti Spodnjim Jaršam ter naprej po regionalni cesti v smeri Preserij pri Radomljah, Homcu, Nožicam, Šmarci, Volčjemu Potoku in naprej proti Radomljam.

Za razjasnitev okoliščin prometne nesreče na Policijski upravi Ljubljana naprošajo vse morebitne priče dogodka in voznike, ki so bili v nedeljo 18. marca 2018, v času med 1.30 in 1.45 uro kakorkoli udeleženi v cestnem prometu na omenjeni relaciji in so se umikali vozniku vozila Hyundai Lantra, karavan izvedbe, rdeče barve ter s tem preprečili trčenje, da se zglasijo na Policijski postaji Domžale, Ljubljanska cesta 96 ali pokličejo na tel. št.  01/724-65-80 oziroma pokličejo na anonimni telefon policije na št. 080-1200 ali na št. 113.

Miha Ulčar; Foto: arhiv domžalca

Tagi