Prometni nesreči v Turnšah in Domžalah

Poklicni gasilci CZR Domžale so danes dopoldan posredovali na dveh prometnih nesrečah. Nekaj minut pred 10. uro so posredovali v Turnšah, kjer sta trčila osebno in kombinirano vozilo, okrog 11.45 uri pa v križišču Češminove in Bernikove ulice v Domžalah, kjer sta trčili osebni vozili. V obeh prometnih nesrečah ni bilo poškodovanih, je pa nastala materialna škoda.

Robert Koščak, vodja II. izmene poklicne gasilske enote CZR Domžale nam je povedal, da so bili ob 9.57 uri obveščeni, da sta v naselju Turnše trčila osebno in kombinirano vozilo. Gasilci so takoj po prihodu zavarovali kraj prometne nesreče, odklopili akumulatorja in posuli razlite motorne tekočine. Poškodovanih ni bilo. Na kraju so posredovali tudi policisti PP Domžale.

Ob 11.42 uri pa so po besedah Koščaka prejeli obvestilo, da sta v križišču Češminove in Bernikove ulice v Domžalah trčili osebni vozili. Gasilci so po prihodu zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorja na vozilih ter posuli razlite motorne tekočine. Poškodovanih ni bilo. Na kraj prometne nesreče so bili aktivirani tudi gasilci PGD Domžale-mesto, saj je bilo v prijavi podano, da se kadi iz motorja vozila udeleženega v prometni nesreči. Na kraju so posredovali tudi policisti PP Domžale.

Miha Ulčar; Foto: CZR Domžale

Tagi