Prometna nesreča v Domžalah: Voznik zbil motorista

Okoli 18. ure je v Domžalah na regionalni cesti Želodnik – Domžale, pri bencinskem servisu Petrol, prišlo do trka med motorjem in osebnim vozilom. V nesreči je bil motorist lažje poškodovan in s strani reševalcev NMP Domžale prepeljan v UKC Ljubljana. Zaradi odpravljanja posledic prometne nesreče je bila omenjena cesta zaprta za ves promet.

Vodja nočne izmene CZR Domžale Matjaž Korošec nam je sporočil, da so bili malo čez 18. uro obveščeni o prometni nesreči in so izvozili z enim vozilom in s šestimi gasilci. Po njegovih besedah je prišlo do trka med osebnim vozilom in motorjem, ko naj bi voznik osebnega vozila zapeljal čez polno črto v smer Vira in tako izsilil in zaprl pot pravilno vozečemu motoristu.

Reševalci NMP Domžale so hitro oskrbeli motorista in ga prepeljali v UKC Domžale. Motorist je bil v nesreči lažje poškodovan. Na kraju prometne nesreče so bili prisotni tudi Policisti PP Domžale.

Na Policijski upravi Ljubljana so nam v zvezi s prometno nesrečo povedali, da je le-to povzročil voznik osebnega vozila, ki v križišču ni upošteval pravil prednosti in odvzel prednost motoristu. V nesreči se je motorist lažje poškodoval in je bil s kraja odpeljan z reševalnim vozilom. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

Avtor: Karin Božič Zupančič; Foto: CZR Domžale

Komentarji uporabnikov
Tagi