Prometna nesreča treh vozil na Trzinski obvoznici

Danes, malo po 14. uri, je na Trzinski obvoznici prišlo do prometne nesreče, v kateri so bila udeležena tri osebna vozila. Nastala je večja materialna škoda, poškodovanih v nesreči ni bilo.

Vodja intervencije gasilske enota CZR Domžale Luka Pušnik, nam je povedal, da so bili ob 14:18 obveščeni o prometni nesreči, ki se je zgodila na Trzinski obvoznici. V nesreči so bila udeležena tri osebna vozila, nastala je le večja materialna škoda. Poškodovanih ni bilo. Na intervenciji so gasilci CZR Domžale ter PGD Trzin skupaj odklopili akumulatorje na vozilih, posuli razlite motorne tekočine ter očistili cestišče. Na kraju dogodka so bili prisotni tudi reševalci NMP Domžale ter policisti PP Domžale.

V zvezi z okoliščinami prometne nesreče, nam je Aleksandra Golec s Policijske uprave Ljubljana povedala, da je nesrečo povzročil voznik osebnega vozila, ki je v križišču izsilil prednost nasproti vozečemu vozniku. Vozilo udeleženca je nato odbilo v semafor in še tretje vozilo, ki je pripeljalo mimo. V nesreči se ni nihče poškodoval je pa nastalo za okoli 11.000 evrov materialne škode. Povzročitelju bo izdan plačilni nalog.

Karin Božič Zupančič; Foto: CZR Domžale

Komentarji uporabnikov
Tagi