Prometna nesreča med Breznikovo in Triglavsko cesto v Domžalah

Poklicni Gasilci CZR Domžale so danes okoli 16:30 ure posredovali pri prometni nesreči, ki se je zgodila med Breznikovo in Triglavsko cesto v Domžalah. V nesreči se je eno vozilo prevrnilo na bok.

Matjaž Korošec, vodja III. izmene poklicnih gasilcev CZR Domžale nam je povedal, da so bili okoli 16:30 ure obveščeni o prometni nesreči, ki se je zgodila v križišču med Breznikovo in Triglavsko cesto v Domžalah. Po njegovih besedah, naj bi do nesreče prišlo, ker naj bi voznik Mercedesa spregledal drugo osebno vozilo. Drugo vozilo je bilo Renault Kangoo, ki se je tudi prevrnilo na bok. V nesreči je bil lažje poškodovan en voznik, ki je bil s strani reševalcev NMP Domžale pripeljan v UKC Ljubljana. Gasilci so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulatorja ter očistili cestišče. Na kraju nesreče so bili prisotni tudi policisti PP Domžale, ki so opravili in izvedli vse postopke v zvezi z ugotavljanjem okoliščin prometne nesreče.

S Policijske uprave Ljubljana so sporočili, da je do prometne nesreče prišlo, ker voznik ni upošteval znaka rdeče  luči in je v križišču odvzel prednost drugemu vozniku. Pri tem se je povzročitelj lažje telesno poškodoval.  Policisti so mu izdali plačilni nalog.

Avtor: Karin Božič Zupančič; Foto: CZR Domžale

Tagi