Pri Prodajnem centru Breza trčila tovorno in osebno vozilo, ena oseba utrpela poškodbe

Danes nekaj po 12. uri je na Breznikovi ulici pri Prodajnem centru Breza prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bila udeležena tovorno in osebno vozilo. V nesreči je starejša voznica osebnega vozila utrpela poškodbe in bila s strani reševalcev prepeljana v UKC Ljubljana.

Jani Jeraj, vodja I. izmene poklicne gasilske enote CZR Domžale, ki je posredovala na kraju prometne nesreče, nam je povedal, da so bili o trku tovornega in osebnega vozila pri PC Breza obveščeni ob 12.10 uri. Takoj po prihodu so zavarovali kraj prometne nesreče, odklopili akumulator na osebnem vozilu ter nudili pomoč reševalcem NMP Domžale pri oskrbi in prenosu poškodovane voznice do reševalnega vozila, s katerim so jo prepeljali v UKC Ljubljana. Na kraju so bili prisotni tudi policisti PP Domžale.

Do trka med tovornim in osebnim vozilom je prišlo v neposredni bližini PC Breza, po trku s tovornjakom je osebno vozilo odbilo še v betonski stebriček, ki se nahaja med zapornico in vhodom v garažo.

Na Policijski upravi Ljubljana so nam povedali, da je prometno nesrečo povzročil voznik tovornega vozila, ki je izsilil prednost voznici osebnega vozila. Voznica je bila z reševalnim vozilom odpeljana v UKC Ljubljana in je po do sedaj znanih podatkih utrpela lahke telesne poškodbe. Policisti bodo po vseh znanih okoliščinah nesreče zoper povzročitelja izvedli ustrezen ukrep.

Miha Ulčar; Foto: arhiv domžalca

 

Tagi