Pri opravljanju kmečkih del se je 27-letnik huje poškodoval

Danes, nekaj pred 13. uro je v naselju Sveta Trojica v občini Domžale prišlo do delovne nesreče pri opravljanju kmečkih del, kjer se je huje poškodoval 27-letni moški. Na kraju so posredovali policisti PP Domžale in reševalci NMP Domžale, ki so poškodovanega občana oskrbeli in nato prepeljali v UKC Ljubljana.

V zvezi z nesrečo pri opravljanju kmečkih del, ki se je pripetila v okolici Domžal in v kateri se je huje poškodoval 27-letni moški, nam je Tomaž Tomaževic s Policijske uprave Ljubljana povedal, da je po do sedaj zbranih obvestilih do nesreče prišlo, ko je poškodovani skupaj s še eno osebo iz priklopnika odstranjeval del stroja za mletje krmila, ki se je pri dvigovanju z viličarjem snel z vrvi in padel na nogo 27-letnika. Poškodovani je bil z reševalnim vozilom odpeljan v UBKC Ljubljana, po prvih podatkih pa njegovo življenje ni ogroženo.

Policisti so opravili ogled in nadaljujejo z zbiranjem obvestil zaradi suma kaznivega dejanja povzročitev splošne nevarnosti. O vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno tožilstvo.

Miha Ulčar; Foto: arhiv domžalca

 

Komentarji uporabnikov
Tagi