Pogrešajo 10-letno Julijo in 52-letno Meliso iz Radomelj. Ju je kdo videl?

Policisti Policijske postaje Domžale so bili obveščeni, da svojci pogrešajo 10-letno Julijo Pogačar iz Radomelj in 52-letno Meliso Smrekar iz Radomelj. Svojci ju pogrešajo od sredine novembra, ko naj bi odšli na krajši dopust. Obstaja možnost, da se mama in hči nahajata v tujini ali izven urbanih območij. Ker z do sedaj izvedenimi ukrepi nista bili najdeni, policisti naprošajo javnost za informacije.

Julija je visoka okoli 150 cm, srednje dolgih temnih rjavih las. Melisa je visoka okoli 170 cm, suhe postave, ima črne do ramen dolge lase.

Mama in hči sta pogrešani od sredine novembra in sta bili nazadnje opaženi na območju Kamnika od koder naj bi odšli na krajši dopust. Lokacija dopustovanja ni znana, prav tako nista potovali z lastnim vozilom. Obstaja
možnost, da se nahajata v tujini ali izven urbanih območij.

Na Policijski upravi Ljubljana naprošajo vse, ki bi karkoli vedeli o pogrešanih osebah, da podatke sporočijo na najbližjo policijsko postajo ali Policijsko postajo Domžale na (01) 724 65 80, ali pokličejo na interventno številko 113, ali anonimni telefon 080 1200.

Miha Ulčar; Foto: PU Ljubljana

Komentarji uporabnikov
Tagi