Po trku s traktorjem motorist priletel v telefonski drog

Danes nekaj po 18.30 uri je v Selu pri Ihanu prišlo do trka traktorja in motorista, slednji je padel po cestišču in priletel v telefonski drog. Motorist je v nesreči utrpel poškodbe in bil s strani reševalcev NMP ZD Domžale prepeljan v UKC Ljubljana.

Matjaž Korošec, vodja III. izmene poklicnih gasilcev CZR Domžale, ki je posredovala na kraju prometne nesreče motorista in traktorista, da so o njej prejeli obvestilo ob 18.41 uri. Takoj po prihodu, na kraj so prispeli v sedmih minutah po pozivu, so najprej zavarovali kraj prometne nesreče ter oskrbeli poškodovanega motorista, katerega so nato reševalci z reševalnim vozilom prepeljali v UKC Ljubljana. Na kraju prometne nesreče je posredovalo pet poklicnih gasilcev CZR Domžale z dvema gasilskima voziloma. Prav tako so na kraju posredovali tudi policisti PP Domžale.

Na Policijski upravi Ljubljana so v zvezi s prometno nesrečo povedali, da je po do sedaj zbranih obvestilih, do prometne nesreče prišlo zaradi nepravilnega premika voznika traktorja, ki se ni prepričal, če premik lahko stori brez nevarnosti za druge udeležence v prometu. Motorist, ki je traktorista prehiteval, se je izogibal trčenju in je  zapeljal s ceste, kjer je trčil v drog. Pri tem se je lažje telesno poškodoval. Glede prometne nesreče policisti  nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo izvedli ustrezne ukrepe.

Miha Ulčar; Foto: CZR Domžale

Tagi