Nočni požar v Krtini: Ognjeni zublji pogoltnili osebno vozilo

Danes nekaj pred 2. uro zjutraj je pred večstanovanjsko stavbo v naselju Krtina v občini Domžale zagorelo osebno vozilo znamke BWM karavan. Kljub hitremu posredovanju gasilcev CZR Domžale in PGD Studenec je požar vozilo popolnoma uničil.

Jani Jeraj, vodja I. izmene poklicnih gasilcev CZR Domžale, ki je posredovala na kraju dogodka, nam je povedal, da so bili o požaru osebnega vozila znamke BMW karavan v Krtini obveščeni ob 1.57 uri zjutraj. Po prihodu so skupaj z gasilci PGD Studenec zavarovali kraj ter osebno vozilo pogasili s kombinacijo vode in pene. Kljub hitri intervenciji, požar je bil ob prihodu gasilcev že popolnoma razvit, je ogenj vozilo popolnoma uničil. Na kraju so bili prisotni tudi policisti PP Domžale.

O požaru je bila okrog 2. ure obveščena tudi PU Ljubljana. Nataša Pučko nam je povedala, da so policisti v dopoldanskem času opravili ogled kraja in vozila, pri katerem sta bila prisotna tudi kriminalistični tehnik in strokovnjak iz Nacionalnega forenzičnega laboratorija. Ugotovljeno je bilo, da je vozilo zagorelo na prednjem delu. Zavarovanih je bilo več električnih vodnikov, ki bodo naknadno pregledani v laboratoriju.“Dogodek znakov kaznivega dejanja nima, po vsej verjetnosti je do požara prišlo zaradi tehnične napake, bo pa več znanega po preiskavi zaseženih predmetov. V požaru je nastalo za okoli 10.000 evrov materialne škode,” je še povedala Nataša Pučko.

Miha Ulčar; Foto: CZR Domžale

Tagi