Na Želodniku čelno trčila kombinirano in osebno vozilo, ena oseba poškodovana

Danes, okrog 6. ure zjutraj sta na regionalni cesti Domžale-Trojane, v križišču za Moravče na Želodniku čelno trčila kombinirano in osebno vozilo. V nesreči je ena oseba utrpela poškodbe in bila s strani reševalcev prepeljana v UKC Ljubljana.

Matjaž Hribar, vodja II. izmene poklicne gasilske enote CZR Domžale nam je povedal, da so bili o prometni nesreči kombiniranega in osebnega vozila v križišču na Želodniku obveščeno okrog 6. ure. Takoj po prihodu so najprej zavarovali kraj nesreče, do prihoda reševalcev NMP Domžale nudili pomoč poškodovani voznici osebnega vozila, odklopili akumulatorja na vozilih, očistili cestišče razlitih motornih tekočin in usmerjali promet. Reševalci so poškodovano voznico prepeljali v UKC Ljubljana.

Na kraju so poleg poklicnih gasilcev CZR Domžale posredovali še gasilci PGD Prevoje, Lukovica in Blagovica ter policisti PP Domžale.

Tomaž Tomaževic s Policijske uprave Ljubljana nam je povedal, da je po do sedaj znanih podatkih do prometne nesreče prišlo, ker je voznik kombija v križišču odvzel prednost voznici osebnega vozila. Pri tem se je udeležena voznica lažje telesno poškodovala, z reševalnim vozilom je bila odpeljana v UBKC Ljubljana. Ko bodo zbrana vsa obvestila bodo policisti izvedli ustrezen ukrep.

Miha Ulčar; CZR Domžale

 

Tagi