Na Viru trčila osebno in motorno vozilo, motorist utrpel poškodbe

Danes, okrog 19.40 uri je v križišču pri uvozu v trgovino Hofer na Viru pri Domžalah prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bila udeležena osebno in motorno vozilo. Motorist je v nesreči utrpel poškodbe in bil s strani reševalcev prepeljan v UKC Ljubljana.

Jani Jeraj, vodja I. izmene poklicne gasilske enote CZR Domžale nam je povedal, da so bili ob 19.42 uri obveščeni o trku voznika osebnega vozila in motorista na Šaranovičevi cesti na Viru pri Domžalah in sicer v križišču pri uvozu v trgovino Hofer. Gasilci so takoj po prihodu zavarovali kraj prometne nesreče, odklopili akumulatorja na vozilu in motorju, pomagali reševalcem NMP Domžale pri oskrbi in prenosu poškodovanega motorista do reševalnega vozila ter očistili cestišče razlitih motornih tekočin. Na kraju so bili prisotni tudi policisti PP Domžale.

V zvezi z okoliščinami prometne nesreče na Viru nam je Tomaž Tomaževic s Policijske uprave Ljubljana povedal, da je do nje prišlo, ker je voznik v križišču odvzela prednost motoristu. Pri tem se je motorist lažje telesno poškodoval. Policisti vodijo prekrškovni postopek.

Miha Ulčar; Foto: CZR Domžale

Tagi