Na viaduktu Petelinjek z avtom trčil v zaščitno ograjo, v Domžalah trčila kombi in avto

Poklicni gasilci CZR Domžale so danes v dobrih dveh urah posredovali na dveh prometnih nesrečah. Okrog 12. ure so posredovali na štajerski avtocesti, kjer je na viaduktu Petelinjek voznik z osebnim vozilom trčil v zaščitno ograjo, nekaj čez 14. uro pa so posredovali v križišču Ljubljanske in Češminove ulice v Domžalah, kjer sta trčila kombinirano in osebno vozilo. V slednji prometni nesreči je ena oseba utrpela poškodbe in bila s strani reševalcev NMP ZD Domžale prepeljana v UKC Ljubljana.

Bogdan Potočnik, vodja dnevne izmene poklicnih gasilcev CZR Domžale nam je povedal, da so bili o prometni nesreči na viaduktu Petelinjek, na štajerski avtocesti v smeri proti Ljubljani, obveščeni ob 11.58 uri. V nesreči je bil udeležen voznik osebnega vozila, ki naj bi ga po cestišču začelo zanašati, nato pa je trčil v zaščitno ograjo. Gasilci so po prihodu zavarovali kraj prometne nesreče in odklopili akumulator na vozilu. V nesreči ni bilo poškodovanih.

Ob 14.13 uri pa so poklicni gasilci prejeli obvestilo, da sta v križišču Ljubljanske ceste in Češminove ulice trčila kombinirano in osebno vozilo. Potočnik nam je povedal, da so takoj po prihodu najprej zavarovali kraj prometne nesreče, odklopili akumulatorja na vozilih ter posuli cestišče razlitih tekočin. Reševalci NMP ZD Domžale so poškodovano udeleženko v prometni nesreči z reševalnim vozilom prepeljali v UKC Ljubljana.

Miha Ulčar; Foto: CZR Domžale

Tagi