Na Savski cesti v Domžalah trčili osebni vozili

Danes nekaj pred 6.30 uro zjutraj je na Savski cesti v Domžalah, v križišču s Študo, prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bila udeleženi dve osebni vozili. Na kraju so posredovali poklicni gasilci CZR Domžale, policisti PP Domžale in reševalci NMP ZD Domžale, ki so eno poškodovano osebo prepeljali v UKC Ljubljana. Po podatkih policije, je do prometne nesreče prišlo zaradi izsiljevanja prednosti.

Jani Jeraj, vodja dnevne izmene poklicnih gasilcev CZR Domžale, nam je povedal, da so bili o prometni nesreči dveh osebnih vozil na Savski cesti, v križišču za Študo, obveščeni ob 6.31 uri. Takoj po prihodu so najprej zavarovali kraj prometne nesreče, odklopili akumulatorje na vozilu ter nudili pomoč reševalcem NMPZ Domžale pri oskrbi poškodovane voznice, ki so jo nato z reševalnim vozilom prepeljali v UKC Ljubljana. Gasilci so še počistili cestišče razlitih tekočin.

Na Policijski upravi Ljubljana so nam povedali, da so bili policisti danes okoli 6.30 ure obveščeni o prometni nesreči s poškodbami v Domžalah. Ugotovljeno je bilo, da je do nesreče v križišču prišlo zaradi izsiljevanja prednosti voznika osebnega vozila. Slednji je trčil v vozilo udeleženke, ki je pri tem utrpela lažje telesne poškodbe in je bila z reševalnim vozilom odpeljana v UKC Ljubljana. V nesreči je nastalo za okoli 4000 evrov materialne škode.

Miha Ulčar; Foto: arhiv domžalca

Komentarji uporabnikov
Tagi