Na Rodici voznik na prehodu za pešce zbil dva pešca

Danes okrog 17.30 ure je na Kamniški cesti na Rodici, v križišču z deteljico, voznik z osebnim vozilom na semaforiziranem prehodu za pešce zbil peško in pešca, ki sta prečkala vozišče. Oba sta v nesreči utrpela poškodbe in bila s strani reševalcev prepeljana v UKC Ljubljana.

Jernej Slapar, vodja intervencije poklicne gasilske enote CZR Domžale, ki je posredovala na kraju, nam je povedal, da so bili o prometni nesreči na Rodici, v kateri sta bila udeležena voznik osebnega vozila in pešca, obveščeni ob 17.29 uri. Takoj po prihodu so zavarovali kraj prometne nesreče ter nudili pomoč in oskrbo poškodovanima osebama do prihoda reševalcev NMP Domžale, ki so ju v nadaljevanju prepeljali v UKC Ljubljana. Na kraju so bili prisotni tudi policisti PP Domžale.

Na Policijski upravi Ljubljana so nam v zvezi s prometno nesrečo na Rodici povedali, da je po do sedaj zbranih obvestilih znano, da je voznik osebnega vozila na semaforiziranem prehodu za pešce zbil dva pešca, ki sta prečkala vozišče. Oba pešca sta bila lažje poškodovana in sta bila odpeljana z reševalnim vozilom. Policisti okoliščine in vzrok prometne nesreče še preiskujejo in bodo po vseh zbranih obvestilih izvedli ustrezen ukrep.

Miha Ulčar; Foto: CZR Domžale

Tagi